6 неща, които трябва да присъстват в мъжкия гардероб

За всички представители на мъжката половина написахме тази статия, в която ще наблегнем на задължителните неща в мъжкия гардероб. С тях вие ще сте в крак с модата, и в същото време ще има какво да облечете за всеки един повод. Но нека не губим време, а да започваме.

  1. Мъжки ризи

Силният пол предпочита мъжки ризи, защото те могат да се носят както на официални поводи, така и в ежедневието. Сред желаните цветове са класическото бяло, оранжевото, червеното и розовото. Що се касае до материята, то ние ви препоръчваме 100% памук, тъй като той ви предоставя нужните елементи като удобство, комфорт, мекота и лекота.

  1. Вратовръзки

Не е зле да имате и от двата вида – тънки и широки. Купете няколко вратовръзки в различни цветове, за да ги комбинирате успешно с останалите ви дрехи. Тук може да експериментирате с различните модели и материали. За всеки случай си вземете една черна, и една бяла вратовръзка, понеже те ще паснат добре на сакото и ризите ви.

  1. Мъжки якета

Имайте предвид, че вашите мъжки якета не са само за зимата. Те могат да са ваш верен помощник в прохладните пролетни нощи, като ви придадат елегантна и издържана визия. Ако искате да сте актуален трябва да имате поне едно кожено яке в гардероба си. Вие решавате какви да бъдат цветовете, циповете, копчетата и другите подробности.

  1. Обувки

За предпочитане е да си купите черни мъжки обувки, тъй като те могат да се носят не само с официално облекло, ами и с дънки и тениска например. Естествено, не бива да пропускаме и няколко чифта маратонки за градски разходки, планинарство или спортуване с приятели.

  1. Костюм

Той ще ви бъде необходим за всички важни поводи през живота ви. Хубаво е да имате два костюма – за зимата и за лятото. През мразовития сезон се доверете на фината вълнена материя, която ще ви топли, а през лятото заложете на лен.

  1. Колани

Вземете си няколко колана, които да комбинирате с дънките и панталоните ви. Универсално решение е един оригинален черен кожен колан, който ще можете да носите с всичко.

Ясно е, че когато говорим за мъжки дрехи и аксесоари, то ние сме длъжни да търсим качеството. Евтините облекла не товарят портфейла ни, но в същото време ли лишават от истинското удобство и комфорта. Ето защо, внимателно избирайте магазините, от които пазарувате дрехи. Не се колебайте да ползвате услугите на Ephorial – за мъжка и дамска мода.