Пет стъпки при избор часовник

За всеки тръгнал да избира първият или пореден мъжки или дамски часовници онлайн ще се случи, така, че да се сблъска с редица въпроси, на които трябва да има отговори. И въпреки, че един колкото и малък да е часовник, той има голямо значение. Така например за избора му може да следите и да се водите по пет неща, а те значително ще допринесат за правилния часовник.

Обърнете внимание на функционалността на избираният часовник. Тук си дайте отговор сами за себе си – Защо ви е нужен ръчен часовник? Дали нуждата от него е, за да имате представа за времето дали, за да покажете социално положение или за да съчетаете с поредния тоалет и повод. Съществуват много модерни часовници, които имат допълнителни екстри, за замерване на секунди – хронометър; съвременните часовници имат аларма за събуждане; замерват фазите на луната и т.н. Всяка една екстра завишава цената на ръчния часовник.

Всеки търси здравина и качество. Това трябва да е силно заложено и в един ръчен мъжки или дамски часовник. В случаи, че ще го носите дори в банята, в басейна или на плажа, то часовника трябва да е водоустойчив. В случаи, че се използва от алпинисти на голяма надморска височина, трябва да е предвиден за тези цели.

В избора и покупката на часовник трябва да търсим и гаранция за качество. Производителите на класни часовници дават такава и тя е до година време.

Не по-маловажна с гаранцията е и репутацията на марката часовници. За известните производители не е нужно представяне, но за тези, които препродават стоки трябва да се проучат нещата. Тук не бива да се изпуска и факта, че китайския и турския пазар заливат света, а там имитациите на марки часовници са много.

За известната марка си има отличителни белези, по които следва да се провери, а познавачите на истински часовници най-добре знаят.

На последно, но не и по значение място поставяме цената в избора на часовник. Разбира се тя е от значение, когато търсим нещо семпло и за един път. Тогава не отдаваме важност на по-горе споменатите неща и избираме евтиното. Когато обаче търсим истинско качество, то трябва да сме подготвени, че цената далеч ще се разминава от представата за няколко десетачки.

 

Оцени страницата: [ratings]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Искаш ли купон за безплатна доставка?

Запиши се за нашия бюлетин и ще получиш купон за безплатна доставка до офис на Спиди.

Купонът важи за поръчки над  144,99 лв!

 

Добави имейл в полето отдолу сега!

Офертата е лимитирана. Действай сега.

След като въведеш имейл адреса, моментално получаваш кода за безплатна доставка до офис!

Благодарим ти, че се записа в нашият имейл бюлетин!

 

Възползвай се от безплатната доставка, като въведеш кода от по-долу в полето “Код за намаление” в страницата за въвеждане адрес на доставка.

 

Бележка: Кода за намаление е валиден само за поръчки до офис на Спиди.

 

Имаш затруднения или въпроси? Свържи се с нас на 0878 12 82 81 или на имейл [email protected].

КОД ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

FREE