Puma R698 Winter forest night-steel gray

199.00 лв. 129.00 лв.

   


Нeмската марка Puma актуализира своята „бегач“ колекция със стартирането на новата „Bright“ пакет на R698. Кожената обвивка прави чудесно съчетание с патентованата Trinomic подметка.

 

Изчисти избора

Описание

През далечната 1991 година… Когато запалените бегачи бяха гладни за по-изчистен силует и лекота на обувката… Дебютира това – R698 ! Тя, беше обувка, която си има всичко ! Патентованата Trinomic подметка, лекота и удобство – имаше доста вариации – така че имаше за всички видове прищявки на бягащите хора.
Днес те се връщат, по-вдъхновяващи от всякога ! Пригодени за ежедневен кажуъл вид – придаващи стил и лекота. Тази зимна версия е готова за преспи ! Краката Ви ще се чувстват страхотно !

Външната част е сглобена от непромокаема кожа и текстил.

 

39 (стелка 25см) | 40 (стелка 25.5см) | 45 (стелка 29.5см)ОЩЕ СНИМКИ

ОЩЕ СНИМКИ


Поръчки и доставки
 • Доставка чрез "Еконт Експрес": До 24 часа след потвърждение по телефон или имейл.
 • Цена на доставката: До офис на Еконт - 4 лв. До посочен от вас адрес - 6 лв.
 • Плащане чрез: Наложен платеж.
 
    Замени и рекламации
   Можете да замените или върнете продукт до 14 работни след датата на доставката.
   Възстановяване на суми
  Възстановяване на суми по върнати пратки след преглед се възстановяват само по банков път, пратки върнати с наложен платеж не се приемат, и се отказват съгласно Общите Условия на сайта ephorial.com.Вие трябва да ни изпратите IBAN (банкова сметка) и Име на получателя, по който да се възстанови сумата от поръчка.
 
  Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 7 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
 
  Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.

Нямате артикули в кошницата
Безплатна доставка над 60 лв!

Запиши се за нашия бюлетин и ще получиш безплатна доставка до офис на Еконт ( важи за поръчки над 60 лв! )! Без спам!